Vis: 

Ekstra gode tilbud på dykkerfinnner

Her kan du finde nogle ekstra gode tilbud på dykkerfinner eller svømmeføder som vores leverandøre har valgt at lade udgå eller som udgår fra varesortimentet i Alpha Diving. Ingen kompromis på kvalitet – Kun på pris!

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Gule Jet Finner - Med Orginale Spring Strap 

De orginale Jet finner har siden 1965 en lang historie om præstation bag sig. Leveres med orginale Spring Sprap.

 Jet Finner Camouflage - Med Orginale Spring Strap 

De orginale Jet finner leveres nu i kort tid i Camouflage farver. Scubapro's Jet finner har lang historie om præstation bag sig. Leveres med orginale Spring Strap.

 Jet Sport finner 

Jet Sport Fin fra Scubapro giver dig alt, hvad du kan ønske fra en fantastisk hælremsfinne. Den er let, kan  justeres og er komfortabel. Læs mere...

 Wake finner 

Scubapro's finne Wake, er en højtydende finne med en framragende fremdrift.

 Jet Sport FF 

Scubapro introducere nu en helfodsfinne af den populære og kraftfulde Jet Sport hælremsfinne. Helfods er let og velegnet til dykning og snorkling i tempereret vand og har bevaret hælremsfinnen kraft.

 Trident Finner 

Poseidons Trident finner er en kort gummi finne der er meget populær blandt vrag- og tekniske dykkere. Ideel til dem, der også foretrækker en stiv gummi fin. Læs mere...

 Snorkel Plus - Kids 

Fantastisk til børn med eller uden neopren støvler. Finnen er designet til at passe den nøgne fod og er forsynet med en polstret hælrem.

 SF2 helfods finner 

SF2 helfods finner er perfekte helfod finner med vandkanaler og bløde blade og så endda til fornuftige priser.

Side: