Hvorfor dykke med SE7EN?

Fra det øjeblik du har set en Poseidon SE7EN rebreather, vil du vide at dykkerverdenen er ændret. Stilfuld, robust, flot design, beskyttet og med verdens mest kraftfulde dykkercomputer der nogensinde er bygget. Automatiske kontrol og sikkerhedstest gennemføres når enheden startes, i begyndelsen og under hele dykket gør dykningen let og sikrere end nogen sinde. Plug and Play teknologi © gør SE7En velegnet til begynderdykkere og højtuddannede tekniske dykkere og alt der i mellem. Poseidon SE7EN er den eneste rebreather du nogen side får brug for!

Hvordan virker Poseidon SE7EN teknologi

Alle Closed Circuit rebreather (CCR) anvender oxygen, diluent (luft / trimix), har et åndings loop, counter lunger, et mundstykke til at ånde igennem, en scrubber til at fjerne kuldioxid fra gassen i loopet og en metode til at tilføje nyt oxygen til åndingsgassen i loppet. Det er den nemme del, det er her hvor andre rebreather stopper, men hvor Poseidon SE7En teknologi virkelig starter.

Det som gør Poseidon SE7EN unik, er den måde som den styrer gassen i åndedræts loopet. Automatisk kalibrering af oxygen celler og registrering af PPO2 i åndings loopet. Magnetventiler (Solenoids) tilsætter automatisk oxygen, for at opretholde det ønskede PPO2 niveau for dykkeren på den aktuelle dybde. SE7EN dykkere behøver ikke justere PPO2 sæt-punktet eller manuelt opretholde et sætpunkt. SE7En gør det hele for dykkeren.

Poseidon SE7EN er et eksempel på teknologi når det er bedst – Tag en kompleks proces og gøre det nemt og simpelt. Så simpelt, at i virkeligheden, kan en SE7EN dykker bare nyde dykket!

Under hele dykket overvåger Poseidon sikkerhedsteknologi oxygen cellerne for at sikre, at de arbejder perfekt. Gas niveau i åndingsloop og flasker overvåges for at sikre, at SE7EN dykkeren har tilstrækkelig diliuent gas til at nå overfladen i det usandsynlige tilfælde af der bliver behov for "bail out" til et åbne kredsløb. Et tre-niveau alarmsystem er der til at advare dykkeren og hans makker, hvis noget ikke går efter planen. Alarmer leveres visuelt, ved håndled computer og understøtter VPT © batteri, akustisk og understøtter VPT © batteri og fysisk, via mundstykket, der inkorporerer Juergensen Marine DIVA vibrerende alarm teknologi.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Poseidon SE7EN REC Edition 

Når du køber din Poseidon SE7EN har du fra starten, mulighed for selv at konfigurere din Rebreather! Læs mere...
 

 Poseidon SE7EN TEC Edition 

Køb en Poseidon SE7EN TEC Edition fra start og din rejse og eventyr er i gang! Læs mere...
 

Side: