Recreational Rebreather
  •  4.695,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Oprettet tirsdag 29 december, 2015.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Et lydløs eventyr med havet gud - Poseidon!

Lær at dykke med en Poseidon rebreather - Deltag på et SSI Rebreather kursus


Poseidon MK6 / SE7EN RebreatherPoseidon MKVI er verdens første rebreather til sportsdykkere. Det er en "Fully Closed" og fuldautomatisk enhed som vil få dig til at se dykning i et helt andet lys. Uanset om du ønsker at komme tæt på livet i havet, bruge mere tid under vandet, dykke dybere eller bare nyde den boble-fri stilhed er et SSI Rebreather kursus den smarteste, hurtigste og sikreste måde at nå disse mål på.

Forudsætninger:
Du skal være 18 år eller ældre og være certificeres som SSI Open Water Diver og Enriched Air Diver eller tilsvarende. Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form. Se siden helbred.

Kursus indhold for et SSI Recreational Rebreather kursus

Kursus varighed: Ca. 36 timer. Teorien består af 5 lektioner. Du gennemgår bl.a. :

  • Fordele/Ulemper ved rebreather (eCCR) contra åben system (OC)
  • Dykkerfysik og dykkerfysiologi ifm. rebreather dykning
  • Klargøring og samling af Poseidon Rebreather
  • Pre-dive procedure
  • Planlægge og gennemføre dyk med Poseidon Rebreather
  • Pleje og vedligeholdelse
  • Videregående uddannelse

Rebreather WorkshopPå et SSI Recreational Rebreather kursus er der inkluderet 5 trænings lektioner i svømmehal med en bundtid på min. 300 min.
I havet skal der gennemføres 5 trænings dyk fordelt over to dage, hvert dyk er på minimum 30 minutter og ved kursusafslutning skal den samlede bundtid for dyk i havet være på min. 300 min.

Bøger og udstyr:
Du får som ejendom, udleveret et komplet sæt undervisningsmateriale, bestående af:

  • Elektronisk studiemateriale (Online version)
  • Lægeerklæring
  • Gas og Sofnolime
  • Diplom og elektronisk certifikat

I kursusprisen er der ikke inkluderet dykkerudstyr og leje af Rebreather. Leje af Rebreather i forbindelse med dykkerkurset koster DKK. 1.599,-

Afvikling af kurset:
Et SSI Recreational Rebreather kursus afvikles over fire hele dage. Normalt benyttes en lørdag eller søndag eller helligdage. Datoer og tider kan ændres, afhængig af vejrforhold.
Max. 4 deltagere pr. instruktør.

Kvalifikationer efter kurset:
Dyk med Rebreather i svømmehal
Når du er færdig med dit SSI Recreational Rebreather kursus, vil dit certifikat og din logbog identificere dig som Recreational Rebreather Diver. Du vil efter kurset være i stand til at planlægge, organisere og gennemfører sikre dyk på dybder ned til 18 meter under forhold som er lige så gode eller bedre end de forhold, hvorunder kurset blev gennemført.

Et SSI Recreational Rebreather kursus kan indgå som et af de 5 specialty kurser, der kræves for at opnå højeste certificeringsniveau for dykkere inden for rekreativ dykning - Master Scuba Diver.

Tilmelding og betaling:
Din plads på kurset er ikke reserveret før vi har registreret din betaling og du har modtaget en kursus bekræftelse. Se endvidere siden ” Betalingsbetingelser”.

Dykning med Rebreather i havetI kursusprisen er ikke inkluderet billeder til certifikat eller lægeerklæring, hvis det er påkrævet.

Transport:
Persontransport er ikke inkluderet i kursus prisen.

Kursusdatoer:
Se kursus kalender, eller kontakt os for ekstra kurser.

Forplejning:
I kursusprisen er der ikke inkluderet mad, eller drikkevare.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål til dette kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Poseidon MKVI er verdens første rebreather til sportsdykkere. Det er en "Fully Closed" og fuldautomatisk enhed som vil få dig til at se dykning i et helt andet lys.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse