Vis: 

Filtersystemer og luftkvalitet

Forurenet åndemiddelluft kan bl.a. give hoste, hovedpine og luftvejs infektioner. Derfor er det vigtigt at filterpatroner i kompressor anlæg overvåges og skiftes regelmæssigt. For at undgå en unødvendig forurening fra kompressor anlægget benyttes ofte filterpatroner med Silica gel og aktivt kul. Silica Gel fjerner fugten i luften, mindre mikroorganismers vækst og minimere risikoen for korrosion indvendigt i dykkerflaskerne. Aktivt kul er et kemisk absorberingsmiddel som bl.a. fjerner olie, støv og nitrøse gasser. Husk at kontrollere om grænseværdierne for åndingsluft overholdes.

Står du og mangler en reservedel som ikke findes i denne kategori, er du velkommen til at kontakte Alpha Diving, så vil vi forsøge at hjælpe dig.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Coltri filter MCH 13/16 

Luftfilter til Coltri Sub kompressor MCH 13 / 16. Filterpatronen indeholder aktiv kul og molykylesigte og benyttes til kompressorer der anvendes til åndingsluft i overensstemmelse med EN12021.

 Coltri Molecular Sieve 

Molecular sieve er et kemisk absorptionsmidler der benyttes til effektive at fjerne støv partikler, fugt, olie, damp og andre forurenende stoffer, der kan give vejrtrækningsproblemer.

 Coltri aktiv kul 

Aktivt kul er et  absorptionsmidler som benyttes i kompressorer til effektivt at fjerne støv partikler, fugt, olie, damp og andre forurenende stoffer, der kan give vejrtrækningsproblemer. Aktivt kul bruges primæ...

Side: