Scrubber Cartridge Filter
  •  85,00 DKK
Lagerstatus: Ikke på lager
Forventet leveringstid for denne varer: 4-7 dage
Vælg antal:   

  
Oprettet tirsdag 18 juni, 2024.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Scrubber Cartridge Filter - Poseidon

Filteret på scrubberbeholderen bliver slidt med tiden. I betragtning af at scrubberen er det, der forhindrer dig i at indånde CO2 frem for O2, er det en god idé at sikre sig, at filteret er intakt inden dykning. Filteret sikre at støv fra scrubberen ikke kommer ud i åndingsloppet. Dette Scrubber Cartridge Filter sæt vil gøre en forskel!

Selv om der ikke er nogen regler for hvornår filteret skal skiftes, skal det altid kontrolleres når du samler din rebreather. Når fejlen først opdages, er det for sent at bestille et nyt. Derfor køb et filtersæt sammen med din udskiftlige scrubber.

  • Udskiftningssæt med 3 filtre

Filteret på scrubberbeholderen bliver slidt med tiden. I betragtning af at scrubberen er det, der forhindrer dig i at indånde CO2 frem for O2, er det en god idé at sikre sig, at filteret er intakt inden dykning. Filteret sikre at støv fra scrubberen ikke kommer ud i åndingsloppet. Dette Scrubber Cartridge Filter sæt vil gøre en forskel!Selv om der ikke er nogen regler for hvornår filteret skal skiftes, skal det altid kontrolleres når du samler din rebreather. Når fejlen først opdages, er det for sent at bestille et nyt. Derfor køb et filtersæt sammen med din udskiftlige scrubber.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse