Scubapro Equator BCD
 •  3.295,00 DKK
Lagerstatus: Få styk på lager
Tilvalg:
Inflator:
Størrelse:
Vælg antal:   

  
Oprettet fredag 25 december, 2009.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Equator BCD fra Scubapro

Perfekt til dykning overalt i verden, uanset hvor dine eventyr føre dig hen.
Equator er strømlinet og let, derfor passer den perfekt til rejser, uanset om det er dykning i varme eksotiske eller det er i de kolde nordiske farvande eller søer.

Komfort og præstation er sikret, når du bærer en Equator BCD, uanset om du bruger en  Rash Guard T-shirt i Rødehavet eller med en tørdragt i det kolde vand omkring Narvik.

 • Kan justeres fra forsiden
  Giver dig mulighed for tilpasse BCD’en, uanset tykkelse på din våd eller tørdragt. Finjusteringen kan altid fortages når du har BCD’en på.
 • Roterende “quick-release” spænder
  Spænderne gør det lettere at tage BCD’en af og på og tager hensyn til din anatomi.
 • Mindre bagplade
  Gør det lettere at pakke BCD i en rejsetasle eller kuffert. En væsentlig detalje der er afgørende for dykkere, fordi de fleste flyselskaber har begrænsninger på vægt og antallet af tasker.
 • Integreret vægtsystem
  Giver mere komfort og bekvemmelighed. Systemet erstatter det traditionelle blybælte, der ofte kan give ømme hofter og rygsmerter.
 • Optimal komfort
  Equator har en blød neopren polstring omkring halsområdet og på bagpladen der sikre en optimal komfort. Under vandet føler du dig let som en fjer, men på båden eller stranden bærer du elegant din BCD med vægten fordelt på dine skulder og ryg.
 • Den bløde polstring gør forskellen
  Et 5-punkts udluftningssystem med 3 dump-ventiler gør det muligt at lukke luft ud af din BCD, uanset hvilken position du har i vandet.
 • Perfekt pasform og sikkerhed
  Når trykket i vandet stiger presset din dragt sammen ,og under normale forhold vil der være behov for en manuel justering af din BCD. Et justerbar “cummerbund” i Equator, tilpasser automatisk BCD’en så den sidder tæt til din krop.
 • Alt dit dejlige tilbehør indenfor rækkevidde
  Det vigtigste tilbehør kan du fæstne til D-ringe, der er lavet af metal, så det er indenfor rækkevidde. Resten kan du opbevarer i to ”Cargo” lommer som er forsynet med lynlås.
 • Equator BCD kan leveres med Balanceret Power inflator (BPI) eller Air2
  Leveres med Scubapro’s BPI og lavtryksslange.
  Med Scubapro’s BPI er det enkelt at lukke luft ind og ud af din BCD. Ligger godt i hånden, knapperne er let at betjene, selv med tykke handsker. Air2 eliminerer behovet for en separat alternativ luftkilde
 • Kniven på billedet er ikke inkluderet i prisen
  Kan med fordel bestilles med sammen denne BCD.

Perfekt til dykning overalt i verden, uanset hvor dine eventyr føre dig hen. Equator er strømlinet og let, derfor passer den perfekt til rejser, uanset om det er dykning i varme eksotiske eller det er i de kolde nordiske farvande eller søer.

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse