Shark Diving
 •  1.595,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Oprettet tirsdag 29 december, 2015.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Forbered dig til interaktion med hajer!

Shark School - Deltag på et SSI haj kursus

Shark Diving"Der findes ingen farlige hajer, kun farlige situationer. En  kendsgerning der skal offentliggøres, af hensyn til dyrene og vores børn. Først når menneskeheden kan slippe af med sin frygt for hajer, kan vi beskytte hajerne. Overfiskeri og nedslagtning af hajer er en af de største økologiske tidsindstillede bomber af vores tid, og konsekvenserne vil have en ødelæggende virkning - Ikke kun for naturen, men hele menneskeheden. Den beviste interaktion med hajer er et vigtig redskab for bedre forståelse." Udtalt af Dr. Eric Ritter på "Shark School i 2008.Eric Ritter har inspireret os til at formidle vores mange oplevelser med hajer i Rødehavet.  Gennem dette Shark Diver kursus håber vi at kunne videregive vores fascination af disse store dyr.

Forudsætninger:
Du skal være 15 år eller ældre og være certificeres som SSI Open Water Diver eller tilsvarende. Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form. Se siden helbred.

Kursus indhold for et SSI Shark Diver kursus

Teorien består af 4 lektioner hvor du bl.a. vil gennemgå:

 • Fascination af hajer
 • Biologi - Forskellige hajer
 • Økologi
 • Interaktion med hajer
 • Eric Ritter & ADORE SANE
  SharkSchools.

Shark Diving ManualShark Diver kurset indeholder ingen dyk. På vores grupperejser til Rødehavet gennemføres kurset med 2 dyk.

Bøger og udstyr:
Du får som ejendom, udleveret et komplet sæt undervisningsmateriale, bestående af:

 • Kursusbog på engelsk
 • DVD der omhandler interaktion med hajer
 • Diplom og elektronisk certifikat

SSI donerer 10% af indtægterne fra Shark Diving Specialty kurserne til bevarelse af hajer. Som deltager på kurset giver du et aktivt bidrag til hjælpen med at sikre hajernes overlevelse.

Afvikling af kurset:
Kurset afvikles på en aften eller en eftermiddag. Normalt benyttes en hverdagsaften (Onsdag) eller en lørdag eller søndag.

Du kan kombinere andre Specialties kurser med dette kursus! Photo- og Nitrox Diving er to andre spændende kurser, der med fordel kan tages før en tropisk ferierejse. Mulighederne er uendelige, kontakt os for yderligere oplysninger.

Kvalifikationer efter kurset:
Shark SchoolNår du er færdig med dit Shark Diving kursus vil dit SSI Shark Diver certifikat og din logbog identificere dig som specialty diver. Shark Diver kurset kan indgå som et af de 5 specialty kurser, der kræves for at opnå SSI's højeste certificeringsniveau for dykkere inden for rekreativ dykning - SSI Master Diver. Det forudsætter dog 2 dyk i åbent hav med hajer.

Pris & Booking:
Alle priser er inkl. elektronisk online undervisningsmateriale.

Tilmelding og betaling:
Din plads på kurset er ikke reserveret før vi har registreret din betaling og du har modtaget en kursus bekræftelse. Se endvidere siden ” Betalingsbetingelser”.

I kursusprisen er ikke inkluderet billeder til certifikat eller lægeerklæring, hvis det er påkrævet.

Transport:
Persontransport er ikke inkluderet i kursus prisen.

Kursusdatoer:
Se kursus kalender.

Forplejning:
I kursusprisen er der ikke inkluderet mad, eller drikkevare.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål til dette kursus, er du velkommen til at kontakte os.

Der findes ingen farlige hajer, kun farlige situationer. Lær mere om hajer - Deltag på et Shark Diving kursus og lær at dykke med hajer. Læs mere...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse