SSI Extended Range - XR

Extended Range kurser danner overgangen mellem sportsdykning og teknisk dykning. Kurserne er designet for at sportsdykkere kan bevæge sig inden for i den tekniske dyknings spændende verden uden at lave drastiske ændringer i den nuværende dykkefilosofi. Extended Range kurserne bygger videre på din nuværende viden og giver dig de værktøjer, du har brug for, for at at anvende forskellige åndingsgasser, nyt udstyr og nye færdigheder, alt sammen noget som er nødvendige for at gennemføre dyk med dekompressionsstop.

SSI Technical Extended Range - TXR

Technical Extended Range Programmerne er ægte tekniske dykkerkurser. De udfordrer dykkeren med ubegrænsede dekompressionsprofiler, der kræver flere deko-flasker. På samme måde som med XR-kurserne, dækkes også teknikker til brug i situationer, hvor der ikke er direkte adgang til overladen, hvis du deltager i vrag- eller hulekurserne.
Disse kurser giver adgang til ekstreme dyk, så du kan forvente dig udfordrede og grundig træning. Intet overlades til tilfældighederne og alle eventualiteter dækkes ind. Der kræves veludviklede færdigheder og omfattende viden på XR-kurserne, fordi du ikke bare har mulighed for at gå ud over de traditionelle grænser for dykning, men også dine egne.

Når du har gennemført disse programmer er du blandt de bedste af de bedste.

Kalender

Vores planlagte dykkeraktiviteter og dykkerkurser fremgår af vores kursus kalender, benyt dette link.
Hvis du har et ønske om et dykkerkursus, som ikke fremgår af vores kalender er du velkommen tilat kontakte os for at høre om dine muligheder.


View:
Produkter / side
Sorter efter
 Gas Blender - Extended Range 

Den tekniske udvikling over det sidste årti har krævet at blanding af åndingsgasser flyttes fra baggårdens blender. Deltag på et professionelt Gas Blender kursus, læs mere...

 XR - Advanced Decompression Procedures 

 XR - Limited Trimix 

Dette kursus muliggør dykning til 45 meter med trimix og 20 minutters accelereret dekompression med én dekompressionsgas. Ud over at anvende nitrox, vil du også bruge trimix. Læs mere...

Side: