T-Flex LS Rash Guard Men - UPF 80
 •  788 SEK
Lagerstatus: Ikke på lager
Forventet leveringstid for denne varer: Lager
Tilvalg:
Scubapro str.:
Version:
Vælg antal:   

  
Oprettet lørdag 05 august, 2017.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

T-Flex LS Rash Guard Men- UPF80

Den bedste UV beskyttelse i dykkerindustrien

Det er hoved overskriften på Scubapro's nye moderne kollektion af Rash Guards T-Shirt, bukser, heldragter og shorty i et bikini design. En kollektion som samtidig giver den ultimative komfort og beskyttelse før, under og efter dykket eller snorkelturen.

T-FLEX long sleeve rash guard har flere forskellige funktioner. Ombord på et skib eller på en strand, kan den bæres alene. Den vil beskytte kroppen mod solens skadelige UV ståler og beskytte dig mod hudafskrabninger. I vandet kan den beskytte dig mod direkte kontakt med koraler, brandmænd, alger m.m. Alternativt kan den benyttes som en inderdragt i en våddragt. Den bliver så let at komme i, og vil samtidig øge din komfort temeratur. 

T-FLEX long sleeve rash guard adskiller sig fra mængden, ikke blot på et fabelagtigt flot design, men også på Scubapro's anvendelse af materialer. T-FLEX long sleeve rash guard er lavet af en blanding af super blød nylon og højfleksibel spandex for at give maksimal komfort, et stræk der sikre at den sidder tæt til kroppen og en ultra komfortabel følelse.

Der hvor T-FLEX long sleeve rash guard virkelig skiller sig ud, er på den uovertruffen UV-beskyttelse. Disse Rash Guard har opnået godkendelse efter UV-801 standard, som er den eneste UV certificeringsstandard der tester stof i reelle brugsbetingelser - Våd og under påvirkning / stress.

Når det kommer til beskyttelse mod elementerne, er du dækket ind med Scubapro's UPF kollektion. Scubapro dykkere og snorklere forventer det bedste, derfor er den nye UPF kollektion skræddersyet til højere forventninger.

Egenskaber:

 • Opfylder UV 801 standard
  T-FLEX long sleeve rash guard er testet og godkendt efter industriens højest krav til UV beskyttelse.
 • Super-soft nylon og high-stretch spandex
  Lavet af en blanding af 86% super-soft nylon og 14% high-stretch spandex.
 • Maksimal komfort - maksimal stræk
 • Kropsnært design
  For at forstærke det hydrodynamiske udseende og følelse.
 • Meget alsidig
  Ideel til dykkere, snorklere, padle boarders, svømmere og andre vandentusiaster.
 • Høj krave
 • Forhindre  solskoldning i nakken og knavsår fra udstyr.
 • Flatterende snit og farvepaneler
 • Farver
  Leveres i fire forskellige farver. (Black - Aegean - Graphite - White)
 • Størrelser
  Fra S til XXXL.

T-FLEX LS Rash Guard Men adskiller sig fra mængden, ikke blot på et fabelagtigt flot design, men også på Scubapro's anvendelse af materialer og en uovertruffen UV-beskyttelse. Godkendt efter UV-801 standarden, som er den eneste UV certificeringsstandard der tester stof under reelle brugsbetingelser - Våd og under påvirkning / stress. Læs mere...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse