Vis: 

Hælremsfinner fra Scubapro, Beuchat og Poseidon - Dykkerindustriens førende leverandører.

Når man skal vælge hælremsfinner til scuba dykning, er det vigtigt at vælge en finne der giver maksimal fremdrift med minimal belastning af ben muskulaturen. Hælremsfinner kan leveres som klassiske "blad-finner" eller som innovative splitfinner. Scubapro har siden 60’erne mestret den hydrodynamiske effektivitet med de legendariske Jet finner, der den dag i dag stadig er de bedste sælgende hælremsfinner på markedet. Med avanceret og patenteret teknologier har dykkerindustriens førende leverandører skabt et ny design af finner – Splitfinner. Fordelene ved splitfinner er, at de giver mere fremdrift med mindre belastning og dermed reduceres risikoen for krampe i lægmusklerne.

Der skulle gå næsten 40 år, før den klassiske Jet finne blev videre udviklet. I dag kan den leveres i et splitfinne design og markedsføres under navnet Twin Jet – Og stadig en ægte gummi finne.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Twin Jet finner 

Twin Jet finner fra Scubapro. En hel del mere kraftoverførsel med en hel del mindre anstrengelse og slæb: Check selv pukkelhvalen, det er "twin jet" halen der flytter megatons!

 Jet Finner - Med gummi rem 

De orginale Jet finner har siden 1965 en lang historie om præstation bag sig. Fra 2013 leveres de kun med orginale gummi hælremme.

 Predator Jet Fins 

Designet af denne finne har overlevet sig selv og er i dag en af de mest populære finner blandt dykker overalt i verden.

 Orginal Spring Heel Strap 

Orginale Spring Heel Strap fra Scubapro. En alternativ hælremme til de populære JET finnerne. Hælremmen benyttes blandt andet af DIR og TEC dykkere.

 Commercial Spring Heel Strap 

Commercial Spring Heel Strap fra Beaver Sport er en hælrem lavet af rustfri stål som benyttes til de populære finner af typen "Jet Fins" og er et godt alternativ til de orginal Spring Heel Strap fra Scubapro.

Side: