Waves, Tides & Current Specialty kursus
  •  1.095,00 DKK
Lagerstatus: På lager
Vælg antal:   

  
Oprettet søndag 28 juli, 2013.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Oplevelser - Følg med strømmen!

Deltag på et SSI Waves, Tide & Current kursus

Waves Tide and CurrentDrift Diving eller "Strøm dykning" er en let og afslappende måde at dykke på, fordi du følger med strømmen og oplever fornemmelse af at flyve under vandet. Dykkere der har prøvet et rigtigt strømdyk, fascineres ofte af oplevelsen, at blive ført gennem vandet - ind i mellem med endog forholdsvis stor fart. Men til denne type dykning følger specielle procedure som du skal have kendskab til før du kan have det sjovt og få et maksimale udbytte ud af denne form for dykning. Flere rejsearrangører stiller krav til deres gæster, at de skal kunne identificeres som Waves, Tides & Current Diver før de kan deltage på dykkeraktiviteter i lokalområder.

Forudsætninger:
Du skal være 12 år eller ældre og være certificeres som Junior SSI Open Water Diver,  SSI Open Water Diver eller tilsvarende. Er du under 18 år, skal dine forældre give en skriftlig tilladelse til din deltagelse på Waves, Tide & Current kurset. Du skal have et almindeligt sundt helbred og være i god form. Se siden helbred.

Kursus indhold for et SSI Waves, Tide & Current kursus
Teorien består af 2 lektioner og afsluttes med en skriftlig eksamen. Du gennemgår bl.a. :

  • Special udstyr til dykning i bølger, tidevand og strøm
  • Grundlæggende viden om bølger, tidevand og strøm
  • Korrekt procedurer ved dykning fra land
  • Korrekt procedurer ved dykning fra båd

Teori undervisningen afsluttes med en skriftlig eksamen som er tilrettelagt som "multiple choice" spørgsmål. For at bestå eksamen skal minimum 80% af dine svar skal være korrekte.

Bøger og udstyr:
SSI Digital elevkitDu får som ejendom, udleveret et komplet sæt undervisningsmateriale, bestående af:

  • Elektronisk studiemateriale (Online version)
  • Lægeerklæring
  • Diplom og elektronisk certifikat

For at deltage på et Waves, Tide & Current kursus skal du medbringe følgende specialudstyr, som skal anvendes på kurset: Linehjul eller spole, SMB, kompas og dykkerlygte.

Afvikling af kurset:
Kurset afvikles over 1 hverdags aften og en lørdag eller søndag. Normalt benyttes weekender til øvelser i havet, alternativt benyttes helligdage. Datoer og tider kan ændres, afhængig af vejrforhold. Max. 4 deltagere pr. instruktør.

Du kan kombinere andre Specialties kurser med dette kursus! Du kan f.eks. vælge et Boat-, navigation- og drysuit specialty i en pakke sammen med dette kursus. Fire spændende kurser, der med fordel kan tages sammen. Mulighederne er uendelige, kontakt os for yderligere oplysninger.

Kvalifikationer efter kurset:
Waves Tide and CurrentNår du har bestået dit Waves, Tide & Current kursus vil du modtage et elektronisk certifikat og få udleveret et diplom. Du vil efter kurset kunne planlægge og gennemføre sikre strømdyk, komme sikkert gennem brændinger og kende til lokale forhold som påvirkes af tidevands strømme. Den anbefalede maksimale dybde du bør dykke til, under forhold tilsvarende dem du har haft under kurset er 18 meter eller 30 meter afhængig af uddannelses niveau før kursusstart.

Waves, Tides & Current kurset kan indgå som et af de 5 specialty kurser, der kræves for at opnå SSI's højeste certificeringsniveau for dykkere inden for rekreativ dykning - SSI Master Diver.

Pris & Booking:
Alle priser er inkl. elektronisk online undervisningsmateriale.
I forbindelse med ekstra undervisning betales der 495,- pr modul/dyk.

Tilmelding og betaling:
Din plads på kurset er ikke reserveret før vi har registreret din betaling og du har modtaget en kursus bekræftelse. Se endvidere siden ” Betalingsbetingelser”.
I kursusprisen er ikke inkluderet billeder til certifikat eller lægeerklæring, hvis det er påkrævet.

Transport:
Persontransport er ikke inkluderet i kursus prisen.

Kursusdatoer:
Se kursus kalender, eller kontakt os for ekstra kurser.

Forplejning:
I kursusprisen er der ikke inkluderet mad, eller drikkevare.

Spørgsmål:
Har du spørgsmål til dette kursus, er du velkommen til at kontakte os.

En god uddannelse i strømdykning er nøglen til den slags oplevelser og derfor er et Waves, Tides & Current et "must" for enhver ambitiøs dykker. Læs mere...

Vær den første til at anmelde denne vare.

Skriv anmeldelse