Firma info:
Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem dig, som kunde, og
Alpha Diving
Langgade 44, Vivild
DK-8961 Allingåbro
Tlf +45 8648 0798(16.00 - 19.00)

CVR-nr 26 38 31 96
 
Ordrebekræftelse:
Alle ordrer bekræftes automatisk (pr e-mail), og du vil indenfor max 12 timer på hverdage modtage besked pr e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).
Du kan altid følge din ordre-status, ved at følge det link, der er angivet i din ordrebekræftelse, eller ved at gå ind på din medlemskonto. Ordrestatus står øverst til venstre på ordre-siden.
Ordrer, der ønskes betalt via giro, e-bank eller check, vil være gældende i 10 dage fra ordre-dato, herefter annulleres de automatisk.
 
Betaling:
Ordrer kan betales på følgende måder:
Kreditkort: Dankort, Visa eller Mastercard.
Grafikken nederst til højre, viser hvilke kort vi accepterer.
Alpha Diving anvender en betalings-gateway fra QuickPay. Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet af NETS. Alle kortdata sendes krypteret.
Hvis vi ikke er i stand til at levere hele ordren, kan vi reducere din betaling til den nye ordretotal. Vi kan derimod ikke øge beløbet, såfremt du ønsker at tilføje en eller flere vareliner.
 
Bank:
Sparekassen Kronjylland
Reg.nr. 9334 Kontonr 000 144 6983

Levering:
Vi leverer normalt samme dag vi registrerer din indbetaling.
Hvis din ordre indeholder bestillingsvarer, vil ordren dog først blive afsendt, når vi kan foretage en samlet levering.
Alle ordrer leveres som postpakker via PostDanmark og kan følges i deres Track&Trace system.
Du modtager en mail med pakkens nummer når vi afsender din ordre.

Der gøres alt for at sikre, at oplysningerne på vores e-shop er korrekte på tidspunktet for oprettelsen af varene. Design, funktion, specifikationer og farver kan ændres uden varsel.

Fragt:
Alle indenlandske ordre (DK) op til og med 20 kg tillægges PostDanmarks normal priser til dækning af fragtudgifterne. Alpha Diving anvender Postens erhvervspakker.
Oversøiske og udenlandske destinationer betaler fragt efter gældende takster hos PostDanmark.
Disse takster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede.

Modtagelse:
Risikoen for varer købt ved Alpha Diving overgår til dig på leveringstidspunktet. Det er derfor vigtig at du kontrollere at varen er intakt og ikke har lidt overlast i forbindelse med forsendelsen. Er emballagen beskadiget eller har synlige mærker af overlast skal der gøres indsigelse overfor PostDanmark på leverings tidspunktet. Benyttes PostDanmarks flexlevering overgår risikoen for varen til dig, når PostDanmark har afleveret pakken på det anviste leveringssted.
 
Retur-/fortrydelsesret:
Du har 14 dages retur- / fortrydelsesret på nye produkter.
Varerne skal returneres ved anvendelse af vores returvare system og skal være i original emballage, og en evt. beskyttende emballage om f.eks. computere, må ikke være brudt eller fjernet. Dragte og BCD skal returneres med eventuelle hængemærker. Returneres varer til Alpha Diving uden anvendelse af returvare systemet påregner Alpha Diving sig et gebyr på DKK. 150,- for manuel håndtering af returordren.
Varer, der ønskes ombyttet til anden størrelse, vil blive ombyttet samme dag vi modtager dine returvarer. Udgiften til retur-forsendelser af denne type afholdes af dig. Ønsker du pengene retur vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidigt sender os oplysninger om dit pengeinstitut. Vi skal bruge følgende oplysninger:
Bankens navn
Registreringsnummer (4 cifre)
Kontonummer (10 cifre)
Vi returnerer beløbet til din konto samme dag vi modtager varerne, såfremt du anvender vores automatiske returnummer system. Returneres varene uden det returnummer, beregner vi os et ekspeditionsgebyr på DKK.: 150,-
 
Reklamation og garanti:
Der ydes 2 års garanti mod fabrikationsfejl på alle nye produkter. (Garanti på brugte produkter fremgår af faktura)
Alpha Diving ombytter eller reparerer så vidt muligt defekte varer, men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris.
Udgiften til returforsendelser af denne type afholdes, efter aftale, af Alpha Diving.

Loyalitets rabat
Der ydes ikke loyalitets rabat på rejser og ture. Vores betalingssystem beregner rabat, men vi vil efterfølgende fakturere beløbet.

Moms retur (Du tager selv varene med ud af Danmark)
Hvis du bor eller normalt opholder dig uden for EU, kan du få momsen tilbage af varer, du har købt i Danmark.
For at få momsen tilbage skal tre betingelser være opfyldt:

  1. Varen skal være udført af EU inden udgangen af den 3.måned efter måneden for købet.
  2. Varen skal koste mindst 1.200 kr.
    Ved beløb fra DKK. 300 - til 1.199,- opkræver Alpha Diving et gebyr på DKK.: 150,- til dækning af omkostninger.
  3. Du skal selv tage varerne med, når du rejser ud af Danmark, eller sende dem til et land uden for EU.

Tager du selv varen med i din personlige bagage, når du rejser ud af EU, skal du kontakte toldmyndigheden i det EU-land, du rejser ud fra. Toldmyndigheden stempler din faktura. Passerer du flere toldmyndigheder, er det den sidste toldmyndighed, du skal kontakte. Det gælder uanset, om du rejser med fly, bil, tog eller færge.

Du kan læse mere om reglerne på Skat's hjemmeside.

Brugt udstyr:
Sælges ikke via vores e-shop. Der ydes ikke retur/fortrydelsesret. Kontakt os for yderligere information.