Dive Professional

SSI Instruktør – Et job med livsglæde og karrieremuligheder over hele verden

Uanset om du vælger at fortsætte din dykkeruddannelse eller starter en helt ny karriere, som SSI Dive Professional, vil der ligge mange store oplevelser foran dig! Udover alle de sjove ting som du vil opleve, vil der også være et personlig og økonomisk perspektiv i at starte en karriere som Dive Professional.

Dive Guide, Divemaster, DiveControl Specialist eller dykkerinstruktør på den rigtige måde – ”The SSI Way”!

De fleste uddannelsesprogrammer for dykkerinstruktører fokuserer kun på at lære at dykke, men kunder og moderne dykkercentre kræver meget mere end at dykker-instruktørerne blot kan undervise. Et SSI Instruktør kursus (ITC) forbereder dig til at blive en aktiv del af dykkerbranchen, en vellykket underviser og en værdifuld medarbejder som erhvervslivet efterspørger og påskønner.

Dykkerindustrien over hele verden, tilbyder mange attraktive muligheder til kvalificeret personale med en professionel holdning. SSI dykkercentre og Resorts rundt i verden er konstant på udkig efter veluddannede og motiverede medarbejdere. Få verden som din arbejdsplads, din skæbne ligger i dine egne hænder.

 

Kalender

Vores planlagte dykkeraktiviteter og dykkerkurser fremgår af vores kursus kalender, benyt dette link.
Hvis du har et ønske om et dykkerkursus, som ikke fremgår af vores kalender er du velkommen tilat kontakte os for at høre om dine muligheder.

View:
Produkter / side
Sorter efter
 Dive Guide 

Målet med kurset er at skabe forberedte, velfungerende og begavede Dive Professional som kan lede og guide certificerede dykkere. 

 Assistant Instructor 

På kurset lærer du hvordan du kan assistere og vejlede certificerede dykkere og medvirke i undervisningen der forgår i klasselokalet, pool eller i havet. Læs mere...

 Open Water Instructor 

Lær at blive dykker instruktør på den rigtige måde - The "SSI Way". De fleste instruktør programmer fokusere kun på at lære at dykke, men kunderne og dykkercentre kræver mere....

Side: