Ultima Dry Glove System
 •  130 GBP
Lagerstatus: Få styk på lager
Tilvalg:
Tilbehør:
Vælg antal:   

  
Oprettet lørdag 19 november, 2016.
Bookmark and Share   Anbefal til en ven  

Ultima DGS - Dry Glove System

Et nyt system til tørdragtshandsker fra Waterproof

Der findes mange systemer til tørdragtshandsker på markedet. Waterproof har testet dem alle og analyseret fordele og ulemper ved hvert eneste system, i et forsøg på at forbedre og tilpasse eksisterne systemer så de fungerede bedre. Waterproofs kriterier var at det skulle være nemt at montere, pålidelig, ikke klodset og skulle passe ind i Waterproofs design.

I forbindelse med Waterproof's markedsundersøgelse, fandt de et 20-årig patenteret system, der matchede deres kriterier. Det blev evalueret og Waterproof arbejdede på nye løsninger. Virksomheden som ejer patentet, var villig til at lytte til Waterproofs ideer som resulterede i et helt nyt og forbedret system til tørdragts handsker - Ultima System. 

Ultima System passer direkte på alle* Waterproof tørdragter med integreret silikone manchetter, ISS og det kan selvfølgelig også anvendes på alle tørdragter med fastmonterede latex manchetter.
Handskerne er nemme at montere før dykning. Du kan se, høre og føle når ringen placeres korrekt eller den tages af. Ultima System er tæt på at at være et fuldstændigt "idiot sikkert" system. De faste ringe på tørdragten og tørdragtshandskerne kan nemt monteres på forhånd. Ultima Systemet kan monteres på alle tørdragter med fastmonterede latex manchetter - Velkommen til en fremtid med fuldstændige tørre fingre.

 • Handske ring
  Monteres på tørdragtshandsken.
 • O-Ring
  Benyttes til montering på tørdragter med fastmonterede latex manchetter og til montering af tørdragtshandsker på handske ringen.
 • Silikone afdækning
  Beskytter tørdragtshandskerne ved handske ringen.
 • Dragt ring
  Dragt ringene monteres i tørdragten og holder håndledet tæt. Passer direkte på alle Waterproof tørdragter med ISS (Integrated Silicone Seals) undtagen størrelse 3XL og 3XL/t+.

Handsker og silikone manchetter er ikke inkluderet i prisen.

Sættet indeholder:

 • To dragt ringe
 • To handske ringe
 • Seks O-ringe
 • To silikone afdækninger
 • To silikone rør
  Til trykudligning af handsker.
 • Smøremiddel og værktøj

 Handsker er ikke inkluderet i sættene, de skal bestilles seperat.

Se video, benyt dette link

Ultima DGS - Et robust ringsystem til din tørdragt som holder den vandtæt - Under hele dykket. Kan benytte direkte i alle Waterproof tørdragter med ISS system, men kan også benyttes til tørdragter med fastmonterede latex manchetter. Læs mere...
 

efter Kenneth Moth

Købte dette sæt hansker til min D1, efter 15 min. var systemet monteret og jeg var klar til at komme...

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 af 5 Stjerner!]

Skriv anmeldelse